konsumativ.comпочистване

 

borivan.com

Освен висококачествени почистващи и хигиенни материали ние Ви предлагаме и професионално почистване на офиси, жилища, търговски обекти, производствени помещения и други.

„Бориван” ООД е с внедрени системи за управление на качеството, управление на околната среда, управление на здравето и безопасността при работа, и е сертифицирана по стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 и OHSAS 18001:2007 в областта на професионалното почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, офиси и домове, и доставка на хигиенни материали.

С над 10 години опит в бранша ние Ви предлагаме професионално почистване на високо ниво. Услугите, които предлагаме са машинно почистване на подови настилки, полиране на подови настилки, пране на мека мебел, машинно пране на меки подови настилки,пране на мокети, полагане на полимерни емулсии, импрегниране, измиване на стъкла и витрини, измиване на фасади с алпинисти, скелета и вишки и много други. Всичко, от което се нуждаете за почистване.

Ежедневна поддръжка на административни помещения.

Почистване на офиси еднократни или периодични.

Поддръжка на общи площи на търговски обекти.

За почистването на Вашия офис ние ще осигурим ежедневно почистване, ежеседмично от мобилен екип, месечни основни почистващи операции плюс годишни почиствания и всичко това без да усетите нашето присъствие.

Тук ще Ви опиша по подробно горе изброените видове поддръжки в какво се състоят.

Ежедневно почистване на офиси. Това е ежедневен процес, при който опитни хигиенисти начело с ръководител ще почистват офиса Ви така, както никой друг досега. Офисът Ви  ще бъде подреден точно така, като Вие сте ни информирали предварително. Почистването се извършва извън Вашето работно време. Конфиденциалност и сигурност са основни и водещи в нашата работа, но за тях ще Ви разкажем в отделна страница.

Основно почистване на офиси. Много хора се питат какво е основно почистване след като използват ежедневно или ежеседмично . Отговорът на въпроса е : Основното почистване е почистване със силни препарати и в дълбочина .

Този процес се предоставя напълно безплатно за нашите абонаментни клиенти .

 

Уеб дизайн и изработване на онлайн магазин