konsumativ.comУсловия за безплатна доставка

Условия за доставки

Уважаеми клиенти, за да бъде Вашата доставка напълно безплатнa, имайте предвид следното:

Сумата на Вашата заявка трябва да бъде не по-малка от 40 /четиридесет лева/ с включен ДДС в границите на град София. При заявки извън територията на град София минималната сума за безплатна доставка е от 100 лева до 500 лева в зависимост от разстоянието на съответната дестинация спрямо град София.

Заявки се изпълняват в рамките на следващия работен ден.

Заявки извън територията на Софийска област се извършват в рамките на 5 работни дни.

Свикнали сме вкъщи да ни е чисто, подредено, бършем, мием и използваме различни хигиенни материали, за да поддържаме това състояние, на същото учим и децата си. Но по-голямата част от деня си всеки от нас прекарва извън дома си, най-вече на работа. И като работодатели и като служители искаме и там да ни е чисто и красиво, да имаме на разположение същите удобства и сигурност за здравето и хигиената си.

Рядко си даваме сметка за консумативите, които са нужни, но когато свършат всеки ги търси. Абсолютно необходимо е на работното място на всеки от нас да има тоалетна хартия, кърпи за ръцете, сапун, най-добре течен, които се слага в дозатори, по-лесен и хигиенен е за ползване, кърпички за почистване. Разбира се има и още неща, които са нужни и не е необходимо през работното си време да търчите по магазините, за да си купи всеки каквото му трябва или да си го носи от вкъщи. Решението в този случай е да се обърнете към сигурна и коректна фирма, чиято дейност е доставка на такъв вид хигиенни консумативи. Спестявате време, спестявате пари, спестявате нерви, печелите чистота, печелите чист офис, магазин, заведение и т.н. и доволни служители, които виждат, че се грижите за работното им място и за тях самите.

 

 

Уеб дизайн и изработване на онлайн магазин