konsumativ.comПочистване

Избор на фирма за почистване

Професионално почистване е услуга, която Все повече се търси и налага на нашия пазар. Все повече компании от различни браншове разбират нуждата от доверен и сигурен партньор в почистването. Не е нужно фирмата за почистване да е голяма или известна за да бъдете доволни от почистването. На първо място е определен бюджет, ако нямате такъв, се нуждаете от среща с консултант за да Ви помогне. Често допускана грешка е да се сключва договор за почистване на по-висока стойност, разликата идва от там, че клиента е заявил повече услуги без да се консултира с профeсионалист. По друг начин би изглеждала цената ако тези услуги бъдат разработени в система удобна и за двете страни . Съветвам Ви винаги след оглед и среща с консултант да оставите на него той да Ви направи предложение за цялостно едногодишно почистване на Вашия офис.

Често дискутирана тема преди да се наеме фирма за почистване е сигурността. За да бъдете спокойни за Вашето имущество проверете фирмата за почистване дали отговаря на следните няколко критерия. Първо- изискайте застрахователна полица - професионална отговорност. Второ- проверете в проекто договора дали има клауза, в която е описана отговорността на Вашия партньор. Трето- изискайте сертификат за качество ISO 9001:2008 или други.

За повече информация посетете www.borivan.com

Компании от всякакъв мащаб разчитат на услуги за почистване за извършване на цялостна поддръжка на сградата. Тези услуги гарантират, че всеки  ден Вие ще имате перфектния професионален външен вид за вашия офис. Професионалното почистване  включва различен набор от почистващи услуги например:

* Изхвърляне боклук и оборка около сградата
* Почистване на общи части
* Миене с подопочистващ автомат
* Измиване прозорците
* Почистване и бюра, работни маси и плотове
* Поддържане на бани (напр. сборния етаж, пречистване на мивки и щандове, зареждане с консумативи )  и други.

В зависимост от нуждите на вашата фирма, офис сграда от фирмата за почистване могат да предоставят различни  услуги, като Вие сами  избирате и честотата на почистване на работни места. Ако сте фирма с  ограничен брой на работниците и служителите, може да се нуждаете няколко пъти седмично почистване. Ако сте собственик на голяма компания, или често кани клиенти в офиса Ви, бихте могли да разгледате услугите за ежедневно почистване. Сравнявайки различните услуги по почистване, преди да започнат да работят с дадена фирма, може да се определи какви услуги представляват  най-голяма стойност за Вашият бизнес.

 

Уеб дизайн и изработване на онлайн магазин